Forside Nyheder

Musiksystemet BeoPlay A8 er klar til iPhone 5


Bang & Olufsen er hurtigt ude. De er allerede klar med musikanlægget BeoSound A8 med dock-stik til de nye iPhones og iPods.


Musiksystemet BeoPlay A8 er den seneste udgave af BeoSound-anlæggene. A8 blev lanceret i maj, og den store nyhed i forhold til den tidligere BeoSound 8 er trådløs lyd via Apple Airplay.


Men der er fortsat også en dock i A8. I går annoncerede Apple så næste generation iPhones og iPods, og de kommer med et nyt dock-stik som kaldes Lightning.


Alene det at Apple nu skifter til en ny type stik på telefoner, ipods og senere ipads, kan nok give grå hår hos både producenter og forbrugere, for så kan alle de gamle musik-docks jo ikke benyttes direkte.
Udskifteligt dock-modul


Apple har dog lanceret en adapter, som sættes imellem dock og telefon; Men med den bliver enhederne hævet flere centimeter op, så det er visuelt ikke nogen videre elegant løsning på et designer-anlæg.


Men sådan bliver det heldigvis ikke for det seneste musikanlæg fra B&O. Ingeniørene i Struer har designet det så selve dock-stikket er udskifteligt, så når du får en af de nye Apple-gadgets er det bare at bestille et nyt “dock-modul” til BeoPlay A8.


Og den nok allerbedste nyhed: Det er ganske gratis for alle nuværende og kommende kunder af BeoPlay A8.


Se mere på: beoplay.com/A8/dock-upgrade

Annonce