Forside Nyheder

Netflix-direktør er misundelig på HBO Nordic


 


For første gang kan det langt om længe være, at det er amerikanerne, der skal sætte VPN’er op, så de kan se ting fra Skandinavien, og ikke os, der skal snyde os ind på de amerikanske tjenester.


Som man kan læse her på sitet, bliver HBO Nordic lanceret i Skandinavien uden om kabel-TV-udbyderne. Og det betyder, at danske HBO-kunder ikke skal slæbe rundt på det samme problem som deres amerikanske fæller: at skulle betale for et kabel-TV-abonnement.


Der er enorm efterspørgsel på at kunne få HBO GO, som HBOs nettjeneste hedder, i USA, uden at skulle betale for kabel-TV-delen også. Flere og flere amerikanere dropper nemlig de traditionelle kabel-tjenester og nøjes med tilbud på nettet som Netflix og Hulu Plus. Mange vil derfor også gerne have adgang til HBO ad samme vej – men det kræver som nævnt et abonnement på TV-delen.


 


“Hvad med USA?”


Amerikanerne kan derfor se misundeligt til, når HBO lanceres som ren nettjeneste her i Skandinavien. Det fik torsdag stifter og skaber af Netflix, Reed Hastings, til at drille HBO på sin Facebook-side :


Her skrev han: “Fedt at se, at HBO sammen med os går ind på det skandinaviske marked som rene nettjenester. Men hvad med USA?”


Han tilføjede i øvrigt, at han troede, at den første egentlige kamp mellem HBO og Netflix ville ske i Albanien. Det kommer som en drillekommentar til HBO, fordi direktøren for HBOs ejer, Time Warner,  ifølge Engadget har udtalt, at Netflix’ chancer for at udkonkurrere kabel-TV svarer til at den albanske hær ville overtage verden.

Annonce