Forside Nyheder

Nokia har ikke helt opgivet S40


Det er muligvis et forsøg på at holde fast i deres markeder i udviklingslandene, men Nokia har netop gjort noget relativt usædvanligt.


 De har netop udsendt to nye smartphones med touch-skærm, der kører med S40 som styresystem. Dermed viser de, at S40-telefonerne ikke helt er på vej ud lige så hurtigt, som verden havde forventet.


Asha Touch er navnet på serien, der faktisk har været på markedet siden i sommer. Det var dog en serie telefoner, man måske lidt havde regnet med var nogle, der havde ligget i pipelinen fra før Nokia gik over til Windows Phone, og derfor skulle skydes af. Lidt som Nokia N9


Men selvom specifikationerne på de to nye modeller, 308 og 309, ikke er imponerende set i et moderne lys, så er det stadig en opgradering. Og det tyder på, at Nokia ikke helt er klar til at smide S40 på porten endnu. De to telefoner har en 800MHz processor ombord, 3-tommers skærm og microSD til at understøtte de sølle 2GB lagerplads, der ligger ombord.


Det vil dog måske være interessant for mange at vide, 309?eren (bill.) faktisk er en dual-sim-telefon. Hold øje med http://www.nokia.dk/ for mere info.

Annonce