Forside Nyheder

Nokias event ramt af skandaler


 


Skuffede bloggere og fusk med video martrede Nokias New York-event. Men Nokia var hurtigt ude til at gøre noget ved sagen.


Det var ikke ren lykke, da Nokia lancerede deres to nye telefoner, Lumia 920 og 820 i New York onsdag eftermiddag dansk tid.


Midt under eventen fandt websitet The Verge ud af, at den video, Nokia havde lagt ud på nettet for at demonstrere video-stabiliseringsfunktionen i Lumia 920, i virkeligheden slet ikke var filmet med Lumia 920.


Se: Nokia fanget i snyd med Lumia-reklame.


Nokia måtte ud og undskylde med det samme, og har siden lagt et link ud til en video, der rent faktisk viser forskellen på et almindelig mobilkameras videooptagelser og et Lumia 920?erens kamera med stabilisering slået til.


Du kan se videoen, der faktisk viser en ganske imponerende stabilisering her:


  


Ingen rigtig hands-on…med mindre, man hedder Recordere


Men da de mange bloggere, VIPs og journalister ? inklusive overtegnede reporter ? nåede frem til eventen, blev det gjort klart for os, at de hands-on-oplevelser, vi var blevet lovet, ikke blev til noget.


Recordere fik alligevel tilsneget sig noget ?alenetid? med en Lumia 920, men kun i meget få minutter. Der var andre til arrangementet, der ikke var lige så heldige, og det skabte en overordentlig dårlig stemning blandt de tilstedeværende pressefolk.


Årsagen skulle angiveligt være, at Nokia har været meget hurtigere klar med hardwaren end Microsoft har med softwaren.


Windows Phone 8 er simpelthen ikke klar endnu, og udviklingen er langt bagud i forhold til planerne. Vi må bare håbe, den bliver klar, til når Microsoft lancerer den officielt i oktober.

Annonce