Forside Nyheder

Se Lumia 920 battle med iPhone 5


Hvem er bedst til at lave stabile smartphone-videoer, Nokia eller Apple? Det kan man nu tjekke i en video, der netop har ramt nettet.


Det er sjældent, vi bare sådan ukritisk sender vores læsere videre til et andet website. Men websitet Engadget har en historie, som vi tror, mange Recordere-læser vil finde endog meget interessant. Det er nemlig lykkedes det amerikanske website at smutte en tur forbi Tampere i Finland, hvor de overtalte Nokia til at låne dem en udgave af den kommende Lumia 920-model med ét specifikt formål.


Det handlede om at teste billedstabilisatoren i Lumiaen op mod den telefon, der skrives mest om lige nu: iPhone 5. De holder telefonerne lige ved siden af hinanden med et intermistisk Så hvis nogen går og overvejer en iPhone 5 eller vil overveje at vente til Lumia 920 kommer, så skulle de måske slå et smut forbi Engadget og se resultatet af testen.


Her på redaktionen er vi ikke så overraskede over resultatet. Da vi fik en hands-on med Lumia 920 var det blandt andet dens kamera og især billedstabiliseringen, vi var imponerede over.

Annonce