Forside Indhold og distribution Film

Telia Film to Go


 


Telia udvider sit filmunivers med en digital videoudlejningsbutik, hvor du også kan se den nyeste blockbuster direkte på din pc/mac eller tablet.


Telia har i samarbejde med SF Anytime åbnet en online videoudlejnings-butik. Video-on-Demand on the go, en tjeneste der kan benyttes af alle.


I Danmark tilbyder Telia i forvejen ?Telia TV? til hjemmet via fast bredbånd ? herunder Video on Demand. Med Telia Film har Telias kunder nu mulighed for filmleje på tre skærme: tv, tablet og pc.


?At vi nu kan tilbyde streaming af spritnye film i høj kvalitet vidner om de fantastiske muligheder, som 4G giver os. De høje hastigheder gør helt nye typer af services mulige på de mobile enheder, og vi er stolte af at være de første til at tilbyde filmudlejning på farten. Vi tror på, at det vil give vores kunder en merværdi,? siger Christoph Nørgaard VP Consumer, Telia Mobility Services.


Telia Film kan tilgås via PC/Mac, iPad og Android-tablet. Serier kan lejes til priser fra 9-29 kroner, mens film kan lejes for 19-59 kroner.


Alle de nyeste film er i HD-kvalitet, og film af lidt ældre dato vil løbende blive opdateret til HD-kvalitet.


Se mere på www.telia.dk/film

Annonce