Forside Nyheder

Tendens? Britisk teleselskab vil ikke længere sælge ladere med telefoner


Inden længe kan det være slut med at få ladere med i kassen, når man køber en ny mobiltelefon. I hvert fald hvis det står til det britisk-irske teleselskab O2.


De har netop annonceret, at en kommende HTC-model i deres sortiment ikke bliver solgt med en lader. Ifølge O2 skyldes det, at 70% af britiske kunder faktisk slet ikke bruger ladere, der følger med mobiltelefoner i dag. Mest fordi de alle sammen er microUSB-baserede, og folk i forvejen har masser af den slags ladere liggende, når de køber en ny mobil. Det skulle en undersøgelse, som O2 har lavet, have vist.


Ved at droppe laderen og i stedet blot inkludere et microUSB til USB-kabel, håber O2 at de producenter, de samarbejder med, kan spare penge på både emballage, produktionen af laderen, transport og ikke mindst på ikke at skulle inkludere det særlige, britiske strømstik med tre poler. Det skulle gerne i sidste ende resultere i en lavere pris for forbrugeren.


Hvad siger læserne? Er det attraktivt at spare penge på telefonen, fordi man allerede har en lader i forvejen? Eller vil det være et irritationsmoment? Giv lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Forrige artikelB&O patenterer hemmelig metode til fjernbetjening
Næste artikelNook kommer til Europa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.