Forside Nyheder

TV-distributøren World TV klar i en ny udgave


 


World TV leverer IP-TV distribueret via internettet. Nu er de klar i en ny udgave, med flere lokale kanaler.


TV-distributøren World TV leverer TV-signaler distribueret over det normale internet, og de har nu har fået aftaler på plads for flere lokale kanaler.


Som navnet World TV antyder ligger der i høj grad også sproglige overvejelser bag det nye koncept. Der tilbydes således sprogpakker med tysk, fransk og tyrkisk som hovedsprog og naturligvis er også nabolandskanalerne på norsk og svensk med i de øvrige tv-pakker. De mange herboende udlændinge kan dermed få en tv-pakke rettet mod eget modersmål:


“De får nu en skræddersyet tv-pakke rettet mod deres sproglige, kulturelle og samfunds-mæssige baggrund. Vi har en klar forventning om, at disse målgrupper længe har efterspurgt denne løsning, vi kommer med nu”, fortæller teknisk chef Carsten Lohse fra World TV.


Kanalerne leves til en settopboks der tilsluttes TV’et. Men altså uden kabel-tv, satellit, antenne på taget eller tvungen bredbånd fra en bestemt udbyder. Her kommer TV-signalerne bare ind i hjemmet via den eksisterende bredbåndsforbindelse.


“Vi har forberedt vores forretningskoncept gennem seks år og har også planlagt mange år ud i fremtiden. Vi tror at tiden er moden til et koncept som dette og venter spændt på modtagelsen”, udtaler teknisk chef Carsten Lohse fra World TV.


Der tilbydes en fast pris på TV-pakker, uden “skjulte” gebyrer. Den lille pakke koster kr. 69/måned, den store kr. 169/måned. Dertil kan vælges sprogpakker til kr. 49/stk per måned.


Se mere på www.worldtv.dk

Annonce