Forside Nyheder

Verdenspremiere: Direkte afspilning til AirPlay


Libratone Zipp er de første Airplay-højttalere med den nyudviklede PlayDirect teknologi.


 


Verdenspremiere: Direkte afspilning til AirPlay


Ingeniørene hos danske Libratone har tryllet, og ud er kommet en udvidelse til Apple AirPlay.


AirPlay, evolved! – AirPlay har udviklet sig. Sådan indledes beskrivelsen af den verdenspremiere på PlayDirect, som Libratone præsenterede i dag. Der er tale om en ny teknologi til musikstreaming på Apple-produkterne, udviklet her i Danmark.


PlayDirect? er en udvidelsesmulighed til Apple AirPlay. Nu er det ikke længere nødvendigt at have et trådløst netværk ved hånden, for at spille på AirPlay-højttaleren.


 


Laver sig eget trådløse netværk


Systemet etablerer en direkte kanal, via trådløst netværk (WiFi) imellem to enheder: En afspiller og en højttaler.


Men det virker helt uden at være på et eksisterende trådløst netværk. Man kan sige at enhederne opfinder deres eget WiFi til lejligheden, bruger det til at streame musik, og lukker det ned automatisk igen bagefter igen. Helt upåvirket af andre trådløse netværk i området, men også uden at påvirke dem og uden at låne af deres kapacitet.


Det betyder at AirPlay-højttaleren kan tages med på farten, og bruges i bilen, i toget, på stranden, i skolen, på kontoret eller andre steder, hvor der ikke nødvendigvis er et trådløst netværk i nærheden, som enhederne kan få lov at koble sig på.


Som afspiller kan benyttes AirPlay-kompatible enheder som Apple iPhone, iPod Touch og iPad, eller en Mac-computer med operativsystemet OS X Mountain Lion installeret.


 


Direkte AirPlay er unikt


Med PlayDirect har Libratone taget føretrøjen på i forhold til Airplay-højttalere. Nu kan deres produkter noget særligt, noget som de øvrige konkurenter ikke har.


For selvom PlayDirect er en godkendt udvidelse til AirPlay-afspillerne, så er det videreudviklet og raffineret af danske Libratone.


Det er med andre ord Libratone der har udviklet PlayDirect eksklusivt til i første omgang Libratone ZIPP, og med efterfølgende implementering i selskabets øvrige produktlinie.


Det skal blive spændende at følge udviklingen med den direkte AirPlay.


 


PlayDirect til andre enheder


Verdenspremieren på PlayDirect? kommer med produktet Libratone Zipp.


Senere på året kommer det til deres øvrige højttalere. Libratone sender en opdatering ud, til både nuværende og kommende købere af Live og Lounge produkterne, inden årets udgang.

Annonce