Forside Nyheder

Vi har prøvet Nokia Lumia 920 og 820


 


Som det eneste rene onlinemedie i Danmark var Recordere.dk til stede til en VIP-event i New York, hvor Nokia viste sine netop lancerede modeller Lumia 920 og 820 frem til VIPs, bloggere og andre mediefolk.


Det foregik i det fashionable kunstnerdistrikt omkring Chelsea med en åben bar og DJ og hele molevitten.


Desværre var det ikke muligt at få ret lang tid alene med modellerne, fordi Microsoft er bagud med Windows Phone 8, og derfor havde modsat sig, at journalister fik lov til at rode for meget med de nye modeller.


Det lykkedes dog alligevel for Recordere at få et par eksemplarer mellem hænderne, og der er ingen tvivl om, at det er på tide at tro på hypen.


Det første indtryk af 920?eren er at den er STOR. Men ikke meget større i praksis end når man møder Samsungs Galaxy S III første gang. Og en stor fordel ved den nye udgave af Lumiaen er, at den hårde kant mellem kant og skærm, som 900?eren har, er glattet ud på 920. Og det er bare lækkert.


 
 


Fantastisk Sort


Den øgede refresh rate, som Nokia har lagt i 920?erens skærm, samt den ekstra dybe sortgengivelse, som PureMotion HD+-skærmen står for, viser sig med det samme. Der er tale om blød og lækker scrolling, som Apple skal står tidligt op for at konkurrere med, når de lancerer iPhone 5 om en uge.


Men det mest imponerende, vi fik lov at prøve, var dog alligevel video-stabiliseringsfunktionen. Nokia havde været lige lovligt kække i forhold til den video, de havde lagt på nettet for at vise funktionen frem.


Men da vi prøvede det, var der ingen tvivl: INGEN mobilkameraer, overtegnede journalist har prøvet kan lave så lækre og stabile videobilleder i HD, som Lumia 920. Så det bliver sjovt at teste, når først vi får et egentlig testeksemplar mellem fingrene.

Annonce