Forside Nyheder

Anmelderne: Surface mangler apps


Nedtællingen til Microsofts lancering af iPad-konkurrenten Surface er startet. Den bliver lanceret på torsdag og sat til fredag, hvis alt går som forventet under Microsofts lancering af Windows 8.


Det sker på torsdag i New York, hvor Recordere er til stede, ligesom vi også er til stede ved den skandinaviske lancering i Stockholm.


De amerikanske anmeldere har dog allerede fået lov at lege med Surface i Windows RT-udgaven, og generelt er indtrykket positivt. Det eneste problem er ? ligesom på Windows Phone ? at der stadig mangler en del essentielle apps. New York Times? anmelder siger for eksempel, at ?hardwaren vil gøre dig åndeløs, men manglen på apps vil gøre dig tålmodigheds-løs.?


Overskriften på Time Magazines anmeldelse siger det hele: ?Fremtidens PC behøver flere apps?. Gizmodo er endnu hårdere i dommen og siger slet og ret at man skal lade være med at købe Surface. Men ud over de manglende apps, er anmelderne ret positive. Engadget skriver for eksempel, at Surface er den seriøse tablet for dem, der gerne vil have noget fra hånden, og ikke gider en tablet, der ?ligner et stykke legetøj.?


CNNMoney siger at hardwaren er ?lamslående god?, og den ellers så Apple-glade Walt Mossberg fra Wall Street Journal siger, at han godt lide Surface, fordi den er unik. Men begge anmeldelser peger også på app-mangelen.

Annonce