Forside Nyheder

Apple-butikker gør “oprør” mod lanceringen af den nye iPad


 


Det var ikke populært hos alle, da Apple tirsdag præsenterede en ny og forbedret version af den iPad-model, der landede for et halvt år siden.


Mange kunder, der købte en iPad i marts føler sig snydt over, at de allerede skal være bagud i forhold til at have den nyeste og bedste iPad-hardware, der findes. Apple plejer kun at opgradere iPad engang om året. På Twitter betød det, at folk brugte hashtagget #Lookatthefuckswegive ? se, hvor lidt det rager os ? om Apples lancering af en fjerde generations iPad.


Men sidst på dagen, USA-tid, skete der noget interessant. Flere Apple-butikker tog simpelthen konsekvensen af Apples beslutning og tilbød kunder, har købt en iPad indenfor den sidste måned at få den byttet til en iPad af fjerde generation. Det skete blandt andet i en af Apple-butikkerne i San Francisco, men som websitet Engadget kan rapportere, så er det ikke en politik, der er meldt ud fra Apple-hovedkvarteret. De bytter dem f.eks. ikke i Apple-butikken i New York, men gerne i en lokal biks i Florida, som websitet har talt med.


Angiveligt skulle Apple have givet Apple-butikkerne lov til selv at bestemme. Men spørgsmålet er, om det også gælder butikker i resten af verden og Danmark, og om der i givet fald er steder, der vil give denne gode service. Det kan også være, at reaktionen fra brugerne bliver så voldsom, at Apple er nødt til at gøre det til officiel politik.


Hvis nogen her på sitet hører om noget lignende, så giv lyd i kommentarsporet herunder eller i forummet.

Annonce