Forside Nyheder

Apple har ikke brudt Samsung-patenter i Japan


Så er der lidt nyt fra vestfronten i krigen mellem Apple og Samsung.


Denne gang er det fra slagmarken i Japan, hvor Apple netop har vundet en lille sejr. Efter at have tabt en appelsag i Storbritannien, hvilket betyder, at Apple nu skal officielt undskylde overfor Samsung, får Apple nu et plaster på såret.


En domstol i Tokyo mener nemlig ikke, at Apple har brudt Samsung-patenter i forhold til måden, de to firmaers smartphones håndterer Airplane Mode på, skriver Foss Patents. Det kommer oven i en sejr fra september, hvor Apple fik medhold i, at de ikke har brudt et Samsung-patent, der vedrører app-downloads.


Begge sager drejer sig om iPhone 4 og 4S, som Samsung altså mente var i strid med patentretten. Der er stadig en enkelt sag tilbage i Japan omkring anvendelse af forside-skærmen, som afgøres senere.


 

Annonce