Forside * Nyheder

Blockbuster tror stadig på “Ecco Streaming”


Ecco Streaming – På med skoene og så en tur ned i Blockbuster


 


Blockbuster tror stadig på ?Ecco Streaming?


Blockbuster kommer nu med et alternativ til Netflix og HBO. På med de fodformede og op i butikken, og fra 69 kr. om måneden kan du leje film i butikkerne.


Blockbuster tager nu nye metoder i brug for at holde på lejekunderne, og tilbyder nu ad libitum udlejning fra 69 kr. om måneden. For 69 kr. kan man leje favoritfilm (ikke premiere film), hvor man kan leje én film af gangen.


Ønsker man den mest luksuriøse model, skal man af med 199 kr. om måneden, men så kan man også leje op til 3 film samtidigt.


 



Blockbusters priser for ad libitum udlejning.


 


De sidste krampetrækninger?


Desværre er det nok for sent, at Blockbuster ændrer deres forretningsmodel, hvilket også har betydet konkurs for deres amerikanske selskab, der har været oppe imod internet udlejning længe. 


I Danmark har Blockbuster stadig en loyal kundekreds, men imod komforten af filmleje fra sofaen til bedre priser end nu, ser det skidt ud for den høflige hilsen ved skranken, og den ekstra pose chips.


Hvad siger du. Er dagene talte for den klassiske filmudlejning?


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.