Forside Nyheder

Drop telefonnummeret og brug dit navn

 Mange af os husker sikkert stadig vores første telefonnumre. Nogle af os kan måske endda huske telefonnumre tilbage fra dengang, hvor de kun havde seks cifre lokalt.


Men efter mobiltelefonernes indtog er telefonnumre blevet noget, vi bare taster ind første gang og derefter henter vi bare navnet frem fra mobilens telefonbog.


Men hvad nu, hvis man kunne springe selv dette sidste led over? Hvad nu, hvis et telefonnummer bare kunne bestå af to stjerner og så ens navn? Det er præcis, hvad firmaet Zoove tilbyder. Via hjemmesiden www.starstar.co tilbyder de at firmaer kan få et telefonnummer, der bare består af to stjerner og et ord. Så sørger Zooves teknologi for at stille opkald videre til din telefon og det nummer, den nu har.


I USA har teleselskabet Sprint dog kastet sig over dette. De tilbyder nu deres private kunder, at de kan udskifte deres Sprint-telefonnummer med et nummer fra Zoove/Starstar for tre dollar om måneden.


Princippet er enkelt og burde kunne overføres let til andre lande end USA. Så måske er det snart slut med telefonnumre på visitkortene.

Annonce