Forside Detail

Elgiganten sidder på næsten halvdelen af TV-salget


 


Elgiganten er størst herhjemme, og sidder nu på næsten halvdelen af hele salget af TV. Derfor ingen behov for yderligere butikker.


Elgiganten har ikke planer om yderligere vækst i Danmark, på butikssiden. Samlet set vil der ikke komme flere varehuse. Til gengæld vil vi møde både lukninger, flytninger og udvidelser af de eksisterende.


“Vi har 29 varehuse i Danmark. Det mener vi er et rigtigt antal for fremtiden – men de er ikke alle store nok. Der er nok nogle, der skal flyttes og nogle skal lukkes – og der er nye på vej til erstatning for de lukkede”, fortæller Elgigantens administrerende direktør Jesper Boysen til DIGImail, der er nyhedsbrevet fra BFE (Branchen Forbruger Elektronik).


Elgiganten er den største forhandler af elektronikprodukter til hjemmet, og sidder nu på næsten halvdelen af hele salget af TV.


Ifølge Jesper Boysen venter kæden at sælge 500.000 mobiltelefoner og 300.000 fladskærme i år i Danmark. BFE’s prognose er et totalsalg på 650.000 fladskærme her i 2012.


Elgiganten vil fortsat have fokus på hjemmets elektronik. Fremtidens model for Elgigantens butikker er den som allerede mødes i flere af kædens butikker. Det ene ben vil være køkkener og hvidevarer, det andet ben vil være en afdeling for hjemmets elektronik (home entertainment) med fokus på A/V-området.

Annonce:
Forrige artikelFacebook Messenger 2.0 er landet
Næste artikelCD’en fylder 30 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.