Forside * Nyheder

Får Xbox Music følgeskab af Xbox Video?


 


Microsofts svar på Spotify, Xbox Music, ventes snart klar. Men får den følgeskab af Xbox Video VOD også?


Microsoft lader op til deres nye musiktjeneste. Forventningen er at den lanceres i denne måned, muligvis sammen med Xbox Video der er Microsofts VOD-tjeneste (video on demand).


Allerede da Microsoft gav et første kig på Windows Phone 8 tilbage i juni bemærkede tilskuerne en App (eller Hub) mærket “Xbox Music + Video”.


Xbox Music er ikke noget rygte. Sløret blev løftet af Microsoft selv under spilleudstillingen E3 i begyndelsen af juni i Los Angeles. Derimod ved vi endnu ikke så meget om Xbox Video, og dermed heller ikke om den tjeneste også dukker op i Danmark nu, sammen med Windows 8.


Men Microsoft er begyndt at varme op til noget herhjemme. Tjek blot denne agenda, for en introduktion senere i denne måned:



  1. Dit digitale liv – på abonnementsbasis
  2. Xbox – fra spillekonsol til hjemmets underholdningscenter

Selvom det hedder Xbox Music (og Xbox Video) så er det ikke kun noget for Xbox 360. Der vil være tale om underholdning for Windows 8 PC og tablets, samt Windows Phone produkter også.


Recordere.dk dækker Microsofts lanceringer i denne måned tæt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.