Forside Nyheder

Første Airplay-højttaler fra Bose


Bose SoundLink Air


 


Bose introducerer nu to nye trådløse Soundlink-højttalere: SoundLink Air og SoundLink Bluetooth Mobile højttaler II.


SoundLink Air som er den første Bose-højttaler til Apple Air-Play og SoundLink Bluetooth Mobile højttaler II er en opdatering af en tidligere model fra 2011.


 


SoundLink Air er et trådløst højttalersystem, der giver dig mulighed for at streame musik fra din iPad, iPhone, iPod touch eller fra computere med iTunes via Apples AirPlay-teknologi og et Wi-Fi netværk.


Derfor er Soundlink Air umiddelbart mest velegnet til brug derhjemme. Samtidig med, at du hører musik fra din telefon, kan du surfe på nettet, skrive sms’er og foretage opkald.


Den indeholder bl.a. Boses egen digitale signalbehandling, der ifølge Bose giver detaljeret, bredspektret lyd over hele frekvensområdet og på ethvert lydniveau. Det er nemt at tage højttaleren med hvor som helst, da den er så lille. Den skal bare være indenfor rækkevidden af et wi-fi-netværk.


Fås i sort højglans.


 Bose SoundLink Mobile II


 


SoundLink Mobile II er designet til at virke med stort set alle enheder med Bluetooth: iPhone, iPad, Android-telefoner og tablets.


SoundLink Mobile højttaler II er samtidig udstyret med et nyt integreret læder- eller nylon cover, der også fungerer som højttalerens fod. Højttalerens hukommelse husker automatisk de seks mest brugte Bluetooth-enheder, så du slipper for at forbinde igen.


Og systemet slukker, blot du lukker coveret.


 


Priser og tilgængelighed  • SoundLink Air kr. 2.795,-
  • SoundLink Mobile II kr. 2.395,-

SoundLink Mobile II fås også i en premium-udgave, som er krom med et mørkebrunt lædercover til en pris på 2.795. Ekstra covers i nylon (rød eller blå) og i læder (sort eller brun) kan tilkøbes.


Begge er i handlen nu.

Annonce