Forside Nyheder

Forbes: Microsoft rygtes interesseret i Netflix


Rygtet på finansmarkederne i USA går på, at Microsoft er interesseret i at overtage Netflix.


Ifølge det kendte finansmagasin Forbes, så steg Netflix-aktien på børsen i New York fredag eftermiddag. Dette grundet et købsrygte der spredte sig, at selveste Microsoft skulle være interesseret i streaming-selskabet Netflix.


Rygtet har floreret i et stykke tid nu, men fik ekstra næring forleden da Netflix-boss Reed Hastings trådte ud af Microsofts bestyrelse.


Netflix virker som et godt køb lige nu. Aktieværdien er næsten halveret på et år, så markedsværdien i dag er godt 21 mia. kroner. På trods at stigende konkurrence er Netflix fortsat et stærkt brand, hvilket vi senest oplevede med indtoget i Norden.


Netflix ville også passe perfekt ind i Microsofts nye strategi, med musik, film og video centreret omkring Xbox og de nye Windows-produkter til PC, tablet og smartphone. Selvom Netflix endnu ikke er tilstede i så mange lande verden over, er deres system fuldt skalerbart så det vil hurtigt kunne rulles ud i endnu flere lande.


Så Forbes konkluderer at der kan være hold i rygterne, men maner også til besindighed. Det er bare et rygte, og de dukker op med mellemrum, både dem der er sande og dem der bare løber ud i sandet.

Annonce