Forside Nyheder

Googles næste Nexus bliver en LG Optimus G


LGs nylancerede flagskib får klasket et Google-logo på sig, og vupti, så er det Googles nye Nexus-smartphone.


Ifølge det russiske website Onliner.by er kraftværket LG Optimus G på vej til at blive afløseren for Galaxy Nexus, der p.t. er Googles bud på en smartphone i eget navn.


Optimus G har masser af muskler under motorhjelmen med en quad-core 1.5 GHz Snapdragon-processor ombord, 2GB ram dedikeret til processoren. og en 4,7? skærm med 1280×720 pixels opløsning. Men hvor Optimus G har et 13-megapixels kamera, har Nexus-udgaven kun 8, og den har også kun 8GB lagerplads ombord.


Den udgave, som Onliner.by har fået fat i, kører med Jelly Bean i den netop frigivne 4.1.2-version, og bærer Google-logoet bagpå. Den ser rent størrelsesmæssigt ud til at være ca. en centimeter højere end iPhone 5, som man kan se på billedet ovenfor, hvor de to er sammenlignet. Det svarer nogenlund til Galaxy Nexus? størrelse. Du kan se flere billeder på det russiske website.


Google har ikke kommenteret lækagen, så vi ved intet om lancering eller pris.

Annonce