Forside Nyheder

HTC One X+


 


HTCs topmodel smartphone er blevet forbedret på en række punkter, mød HTC One X+


HTC One X+ er en opdateret version af HTC One X, og den kommer men en ny opdateret HTC SenseTM 4+ på Android Jelly Bean.


Med en 1,7 GHz quad-core NVIDIA Tegra3 AP37 processor og 64 GB intern hukommelse, tilbyder HTC One X+ op til 27% mere fart og kraft end HTC One X og mere hukommelse. Ifølge HTC betyder det hurtigere webbrowsing, mere flydende spil, bedre grafik og hurtige downloads


Der er en forbedret batteritid, med et 2100 mAh batter, som giver op til 37% mere tid til at tale. Det svarer til ca. 4,7 timer mere taletid sammenlignet med HTC One X.


Kameraet er 8 Mpixel, med en f2.0 blænde, baggrunds-belyst (BSI) sensor, Video Pic, HDR og Serieoptagelse med ét enkelt tryk. Er kameraet aftivt, mens skærmen går på stand-by, kan det vækkes igen blot ved et tryk på tænd/sluk-knappen.


Foto-galleri kan nu sorteres efter hvor billederne er taget, og der er en funktion til portrætfotos hvor hudtonerne udglattes.


Ligesom forgængeren er der lyd fra Beats Audio.


  


Pris og tilgængelighed


HTC One X+ vil være tilgængelig i Europa og Asien fra oktober. Android Jelly Bean med HTC SenseTM 4+ opdatering er planlagt til at rulle ud til HTC One S og HTC One X fra oktober.


Prisen er ikke oplyst.

Annonce:
Forrige artikelNu skal mobil-dækningen forbedres
Næste artikelGoogle trækker sig fra Apple-patentstrid
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.