Forside Nyheder

Huawei D1 Quad XL får europapremiere i Danmark


 


Udstillingen Beep 2012 kommer til at danne rammen om en europapremiere, når smartphonen Huawei DS1 Quad XL lanceres.


Med Huawei D1 Quad XL er design kombineret med råstyrke. Telefonen er bygget op om Huaweis batterispare-teknologi, som skærer op til 30 procent af energiforbruget, og kombineret med et stærkt 2,600 mAh batteri giver Huawei D1 Quad XL op til 15 timers taletid og 500 timers standby-tid.


Telefonen er baseret på et Android 4.0 styresystem og ‘smart-computing’ –  Huaweis egen 1.4 Ghz Hisilicon K3V2 quad core-processor samt integreret 16x GPU. 1 GB RAM sørger for en hurtig og jævn oplevelse. Den kommer med 8 GB flashram, og har plads til microSD kort med op til 32GB.


Skærmen er en 4,5 tommer IPS+ med en pixeltæthed på PPI 330. Til at forbedre lydoplevelsen kommer telefonen med Dolby Mobile 3 sound Audience earSmart-stemmeteknologi.


Kameraet bagpå er et 8-megapixel kamera med dual LED blitz og foran sidder et 1.3-megapixel.


Huawei D1 Quad XL er 129,9 mm x 64,9 mm x 11,5 mm og vejer 145 gram.


 


Pris og tilgængelighed


Salget af Huawei D1 Quad XL starter officielt den 22. november, men allerede fra uge 44 vil der være mulighed for at forudbestille telefonen hos Call me, Onfone, Proshop, Wupti og Elgiganten.


Til de hurtige er der 15 eksemplarer til salg på Beep 2012 udstillingen, der afholdes den 16.-18. november i Bella Center.

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft Surface er på testbænken
Næste artikelMicrosoft gør alt hvad de kan for at få de fede services til Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.