Forside Nyheder

Jelly Bean på vej til HTC One X og One S


Så er der gode nyheder til HTC-fans. Hvis du er ejer af HTCs One X eller One S kan du nu se frem til en softwareopgradering, der vil presse endnu mere ud af de fire kerner, der sidder i CPU?en på din smartphone.


HTC har nemlig netop meddelt, at de ruller den nyeste version af Android, Jelly Bean, ud til One X og One S nu. Og det sker globalt, så det er ikke noget med, at Danmark skal føle sig snydt i denne omgang.


Nyheden blev annonceret samtidig med den nye One X+-telefon, men af en eller anden grund gik HTC så stille med dørene, at der næsten ikke var nogen, der lagde mærke til at det stod ?med småt? i pressemeddelelsen, ligesom det kun lige fandt vej til en lille linje i vores nyhed om samme. Men vi syntes, det var værd lige at gøre lidt ekstra opmærksom på.


Teoretisk set kan teleselskabet, One X-ejerne er tilkoblet, sætte en kæp i hjulet for opgraderingen, men det sker sjældent på det danske marked, og HTC har overfor websitet Engadget bekræftet, at der er tale om en global udrulning, der sker i løbet af oktober, sammen med HTC SenseTM 4+.

Annonce