Forside Nyheder

Kindle Paperwhite er udsolgt


Det er normalt tilstande, vi ser, når der lanceres et nyt Apple-produkt som en ny iPhone eller iPad. Så snart, der åbnes for salg, bliver enheden solgt i så stort et antal, at producenten ikke kan følge med.


Men i denne omgang er det ikke et Apple-produkt, men derimod Amazons nye Kindle, der måtte meldes udsolgt på. Det skete i mandags, da Kindle Paperwhite blev sendt på gaden.


Samtidig med, at Amazon begyndte at sende Paperwhite-enheder ud til alle de, der havde forudbestilt, åbnede de for yderligere bestillinger af den stærkt anmelderroste e-læser. Og så gik det stærkt.


Allerede efter omkring Kl. 12 middag amerikansk vestkysttid, måtte Amazon melde fuldkommen udsolgt. Lageret var tømt, og Kindle Paperwhite var nu officielt i restordre. Næste leveringsdato: 22. oktober. Tre ugers ventetid.


Og hvis der var nogen, der havde forventet, at de skulle en tur ud og købe en Kindle Paperwhite i en butik, kunne de også godt tro om igen. Butikkerne i USA får den nemlig først på lager, når alle forudbestillingerne er blevet behandlet.


Du kan læse mere om Kindle Paperwhite eller bestille den på http://www.amazon.com/. Sørg for at holde dig på den amerikanske udgave, den engelske har den ikke endnu.

Annonce