Forside * Nyheder

Liv & Stil messe i Odense denne weekend


 


Hvis vejen falder forbi Odense i weekenden d. 26-28. oktober, så bydes der på forskellige AV-nyheder.


Selvom der er Liv & Stil messer over hele landet, så er det med forskelligt indhold, og i Odense dukker der også nyheder og demoer op som måske kan interessere læsere af recordere.dk



  • System Audio præsentere ikke mindre end 2 danmarkspremierer, nemlig de nye Mantra 50 og Mantra 70, krydret med alt det nye fra bla. Primare.
  • Audiovector vil fremvise deres spritnye X-serie, aktive Si3 højttalere, Naim elektronik og ikke mindst det nye Simpel Audio som er trådløst high-end audio i særklasse.
  • Dynaudio kommer med deres roste XEO-serie af trådløse højttalere.

Derudover bydes på lækkerier fra bla. Bose, Loewe, Panasonic, Yamaha, Pioneer, Harman/Kardon og meget mere – blandt andet er danmarkspremiere på Loewe Connect ID 55″.


Clic, Unnu og Frislev møbler er også at finde blandt udstillerne og med et væld af kombinationsmuligheder for AV-møbler. Dertil kan du møde produkter fra Vogels, Pure og Tivoli Audio.


 


Tid og sted


Så falder vejen forbi Odense i dagene fredag d. 26. til 28. så finder du udstillingen Liv & Stil i:


Odense Congress Center



  • Fredag d. 26/10 kl. 13.00 – 18.00
  • Lørdag d. 27/10 kl. 10.00 – 17.00
  • Søndag d. 28/10 kl. 10.00 – 17.00

Fribilletter til udstillingen kan afhentes hos AV-Connection i Odense.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.