Forside Indhold og distribution Film

Netflix “kun for børn” har en sprogfejl


 


Det er en fejl at børnefilmene mangler dansk tale i Netflix-sektionen “kun for børn”.


Forældre med små børn, der har prøvet den nye Netflix-filmtjeneste, kan være rendt ind i problemet med at børnefilmene mangler dansk tale. Dette når de tilgås via den særlige børnesektion “kun for børn”.


Det viser sig at være en fejl i Netflix. Netflix oplyser:


“Vi har i øjeblikket problemer med vores standardsprog i afdelingen ?Kun for Børn?, som på nuværende tidspunkt er sat til engelsk. Men hvis du afspiller titlerne fra den overordnede Netflix-tjeneste, altså ikke ?Kun for Børn?, så vil der her være mulighed for at vælge dansk tale, når det er muligt. Vi er klar over, at denne løsning ikke er optimal, og vores produkt-team arbejder lige nu på at ændre dette, så muligheden også vil være tilgængelig i ?Kun for Børn?, og at standardsproget indstilles til dansk.”


“Vi har dansk tale på meget af vore indhold før børn ? især det for de yngste børn.”


Så som en nødløsning, til fejlen er rettet, så find filmene frem ude i den normale del af Netflix.

Annonce