Forside Nyheder

Nokia har solgt Vertu

 Det er ikke længere den skrantende, finske mobilgigant, der ejer verdens mest eksklusive mobilproducent. Efter en periode med forhandlinger har en kapitalfond overtaget Vertu.


Vertu laver mobiltelefoner, der koster fra 30.000 kroner og opefter. Ofte er de lavet i eksklusive materialer såsom platin og læder, og der findes version udstyret med ædelsten. Der følger sågar en concierge-tjeneste med, som man kan nå med tryk på en knap eller et klik på et ikon.


Vertu, der typisk er lidt konservative med deres hardware, gik først over til touchskærme for nylig. At Vertu nu er touchbaseret, og ikke længere er hægtet på Nokias koncern-politik, har fået luksus-mobilproducenten til at overveje et skift til Android-platformen, skriver Engadget.


 Indtil videre har Vertu kørt med Symbian-OS?en.

Annonce