Forside Nyheder

Norwegian fly med WiFi-baseret underholdning


 


Brug flyets underholdning på din egen computer, tablet eller smartphone. Det er snart virkeligheden hos flyselskabet Norwegian.


Flyselskabet Norwegian er godt igang med at distancere sig fra alle de øvrige europæiske flyselskaber. De tilbyder allerede trådløst internet ombord på 80% af flyflåden, og arbejder på at få WiFi i samtlige af deres fly.


Nu fortæller det store skandinaviske flyselskab at de planlægger at udvide denne service til også at omfatte underholdning, det såkaldte inflight entertainment. Det skriver The New York Times.


Underholdning i flyene kendes allerede fra langdistancefly, som muligheden for at se film og på visse ruter dyrke underholdning i form af spil. Men Norwegian vil bringe dette ind i alle deres fly, og udnytte den nye digitale verden, til ikke kun tilbyde underholdning på integrerede displays.


Via flyets trådløse netværk kan hentes underholdning direkte ned på ens personlige computer, tablet eller smartphone. Det vil være en bred vifte af indhold, som video, musik og artikler fra flyets magasiner.


De nye muligheder for trådløs underholdning introduceres i januar 2013, og vil herefter blive udbygget og udvidet henover året.

Annonce