Forside * Nyheder

PlayStation Network lukker mandag


 


PlayStation Network er offline i forbindelse med planlagt vedligeholdelse fra mandag d. 15 oktober 2012 kl. 14:00 til tirsdag d. 16 oktober 2012 kl. 03:00


Under vedligeholdelsen vil der ikke være adgang til følgende tjenester:



  • PlayStation Store på PS3, PSP og pc.

  • Account Management på PlayStation Network.

  • Kontoregistrering på PlayStation Network.

Desuden vil du ikke kunne logge på PlayStation Network fra eu.playstation.com. Brugere, der har godkendt deres konto for nylig (inden for de sidste to uger) via sign-in på PlayStation enheden eller pc’en bør være i stand til at logge ind på deres konto på den pågældende enhed, og fortsætte deres netværks session under vedligeholdelsen.


Brugere, der ikke for nylig har logget ind på PlayStation Network og forsøger at logge på i løbet af vedligeholdelse vil ikke være i stand til at få adgang til netværket, og vil i stedet blive præsenteret for vedligeholdelsesnotifikationen. Hvis du ønsker at spille online under vedligeholdelsen, skal du sørge for at logge på PSN inden kl. 14:00 d. 15 oktober 2012


Under vedligeholdelsen kan du fortsat indsamle spil-trophies, og disse bliver opdateret på din profil, når PlayStation Network er oppe at køre igen.


 


Kilde: Sony PlayStation

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.