Forside * Nyheder

Så er det officielt: Ny Apple-lancering 23. oktober


Rygtet om at Apple ville annoncere en presse-event 23. oktober viste sig at holde vand. Apple har netop udsendt invitationer til et pressemøde i San Francisco på denne dag.


Modsat invitationen til iPhone 5 er der kun en lille hentydning til, hvad de viser frem den dag, men de fleste medier er ret overbeviste om, at det er iPad Mini. Hvis man skulle have boet på Mars i de sidste par måneder, kan vi afsløre at iPad Mini (som er et rent gætværk-navn) er en ca. syv tommer stor version af verdens mest populære tablet.


Flere spionfotos har vist os, hvordan den højst sansynligt kommer til at se ud.


Invitationen indeholder linjen “We’ve got a little more to show you”, og flere medier hæfter sig netop ved ordet “little”, forstået som en mindre udgave af iPad.


Der er dog også ret troværdige jungletrommer, der fortæller om at der bliver afsløret en ny 13″ MacBook Pro , der har Retina-skærm ligesom 15″-versionen har nu.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.