Forside Nyheder

Samsungs nye TV-flagskib klar til salg


Samsung_es9005_05


 


Et 75 tommer Smart TV der byder på et design er inspireret af juveler, eksklusive ure og håndtasker.

Nu kommer Samsungs største TV nogensinde til de danske butikker. Et 75-tommers SMART TV, hvis design er inspireret af juveler, eksklusive ure og håndtasker.

Med den nye 9-serie er Samsung lykkedes med at kombinere flot design, ny teknologi og ydeevne på en opsigtsvækkende måde.

Det er fremfor alt TV’ets eksklusive og tidsløse design med en ramme på kun 7,9 millimeter i farven rosaguld, som tiltrækker opmærksomhed. For ikke at tale om skærmen, som giver seeren en storslået TV-oplevelse med sine 189 centimeter (75 tommer).

Som inspiration har Samsungs designere studeret juvelers detaljer, eksklusive ure og håndtaskers design, og resultatet er blevet ES9005 – Samsungs største TV nogensinde.

TV’et har funktioner som fx stemme- og bevægelseskontrol, 3D-underholdning, internetadgang og apps. Det har også et indbygget kamera, som kan nedsænkes i rammen, når det ikke er i brug.

Så til jer der søger et stort TV, der kombinerer design, billedkvalitet og smarte funktioner, er der nu endnu et bud på markedet


Pris og tilgængelighed

Den vejledende pris er 65.000 kroner.

Samsung LED 9-serien er klar i butikkerne nu.

 
Annonce