Forside Indhold og distribution Film

TDC udlejer flere film end Blockbuster


TDC Film – filmleje fra sofaen via TDC TV  (Foto: recordere.dk)


 


På filmudlejning har TDC allerede overhalet Blockbuster, nu skal kampen om kunderne slåes med Netflix og HBO.


Filmleje fra sofaen bliver mere og mere populært, enten afregnet via et fast abonnement som Netflix og HBO, eller betalt per udlejning som på VOD-tjenesterne (Video on demand).


At filmleje fra sofaen er populært understreges af tallene for udlejning. TDC har overhalet Blockbuster nu, det vil sige at danskerne sidder hjemme med fjernbetjeningen og lejer flere film per måned hos TDC, end de traver ned i den lokale Blockbuster for at hente en film dér.


“TDC er med HomeTrio blevet Danmarks største on- demand-udbyder og har netop overhalet Blockbuster med over 600.000 månedlige udlejninger”, forklarer direktør i TDC Privat, René Brøchner til mobil.nu.


I forhold til Netflix og HBO har TDC ingen aktuelle planer om at gå ind i den konkurrence på prisen, men vil istedet tilbyde mere og bedre indhold. I dag koster et plus-abonnement kr. 99/måned på TDC TV, og det giver adgang til en række tjenester på TDC TV sammen med 100 gratis film og 100 gratis serieafsnit (tv-serier). Altså film og tv-serier der kan “lejes” helt kvit og frit som en del af tillægsabonnementet på TDC TV.


Fra årsskiftet vil dette blive udvidet til at være 1.000 gratis film og 1.000 gratis serieafsnit til samme pris som nu. TDC vil her især fokusere på indhold på dansk og til børn.


René Brøchner løftede også sløret for at TDC lige nu arbejder på et større redesign i form af en ny underholdningsplatform, der skal give TDC-kunderne adgang til TDC-tjenesterne på tværs af fjernsyn, computer, tablet og smartphone, hvor indholdet samtidig bliver tilgængelig for bredbånds- og mobilkunder.

Annonce