Forside Nyheder

TV 2 sælger TV 2 SPORT


 


TV 2 sælger deres andel, og MTG bliver eneejer af TV 2 Sport. Kanalen skifter navn.


TV 2 sælger sine aktier i TV 2 SPORT A/S til MTG, der derved bliver eneejer af selskabet bag sportskanalen TV 2 SPORT, som nu skifter navn. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.


51 procent af aktierne i TV 2 SPORT A/S har siden etableringen i 2006 været ejet af TV 2|DANMARK A/S i et selvstændigt joint venture-selskab. Nu sælger TV 2 sin aktieandel til den anden aktionær, Modern Times Group MTG A/S.


Som en del af aftalen køber TV 2 nemlig rettighederne til fire EM-slutrunder i håndbold i 2016 og 2018 af MTG, og TV 2 vil også i fremtiden være Hele Danmarks Hjemmebane med store samlende sports-begivenheder. TV 2 ønsker fremadrettet at have større fleksibilitet og frihed inden for sportsrettighedsområdet.


Selskabet TV 2 SPORT A/S og kanalen TV 2 SPORT vil inden for kort tid skifte navn. Transaktionen er bl.a. betinget af endelig godkendelse af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Annonce