Forside Nyheder

Apple overvejer at droppe Intel-platformen


Det kan måske snart være slut med at installere Windows på sin MacBook Pro. Apple er begyndt at arbejde på deres egne laptop-CPU’er igen.


Nyhedsbureauet Bloomberg skriver, at hjernerne i Cupertino er så glade for deres ARM-baserede CPU?er, der sidder i iPad og iPhone, at de gerne vil sætte dem i de bærbare også. Det er dog langt fra noget, der skal ske lige med det samme. Ifølge Bloombergs kilde hos Apple vil skiftet ske tidligst i 2017, men til gengæld skulle arbejdet allerede være gået i gang.


En stor mængde af MacBook-brugerne har Windows installeret på deres maskine, og Apples store vækst i salget af Mac-laptops skete efter at dette blev muligt (uden at det nødvendigvis var relateret hertil.) Der kan dog måske findes en udvej for de mennesker, der ønsker Apples lækre design og stadig vil køre de mange programmer, der kun findes til Windows.


Windows RT-udgaven af Windows 8 kan nemlig køre på ARM-arkitekturen, og eftersom Apple og Microsoft har mange års partnerskab bag sig, er det ikke usandsynligt, at en fremtidig version af RT vil kunne køre på en ARM-baseret MacBook.

Annonce:
Forrige artikelYouSee – You phone
Næste artikelMini spilanmeldelse: Halo 4
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.