Forside Nyheder

Apple tilføjer seks nye Samsung-enheder til retssag


I et modtræk til at Samsung nu har fået indlemmet de nye iPad?er, iPhone 5 og iPod i den verserende patentsag mellem dem og Apple, har sidstnævnte nu indsendt en anmodning til retten i San José.


Apple vil have seks yderligere enheder taget med i sagen, herunder Galaxy S III med Jelly Bean (modsat, angiveligt, tidligere versioner af Galaxy S III, der allerede er taget med i sagen), samt Galaxy III Mini og Galaxy Note II. De har også anmodet om at få de dele af Samsungs tablet-portefølje, der ikke allerede er inkluderet, taget med.


Der er dog en enkelt interessant detalje ved den nye anmodning. Ifølge FOSS Patents går Apple specifikt ikke efter Jelly Bean eller andre Android-versioner. De står endda sort på hvidt i retsdokumenterne.


Apple forsøger med andre ord bevidst at undgå at komme i karambolage med Google, selvom mange sikkert vil argumentere for, at det er her, hunden ligger begravet i forhold til evt. idé-tyveri. Det var i hvertfald salig Steve Jobs? opfattelse. Han udtalte, at han ville føre ?Termonuklear krig? mod Google for, hvad han kaldte et tyveri.

Annonce