Forside Nyheder

Apples undskyldning er ikke god nok


Det var en af de mere ydmygende domme i tech-verdenen. I Apples fortsatte patent-kamp mod Samsung, tabte Apple en sag i Storbritannien tidligere på året.


Men som en ekstra ydmygelse bad den britiske dommer Apple om at lægge en besked ud på deres britiske hjemmeside, hvor de understreger, at Samsung ikke kopierede iPad , da de sendte Galaxy Tab 10.1 på gaden.


Siden appellerede Apple sagen, men tabte igen. De skulle fortsat have undskyldningen på hjemmesiden.Nu gnider domstolen mere salt i såret. Ifølge The Guardian er Apples undskyldning nemlig ikke god nok.


Linket til undskyldningen står nemlig med meget små bogstaver i bunden af Apple-hjemmesiden og indeholder et par linjer om de positive ting, en af dommerne også sagde i forbindelse med sagen. Det sidste var ikke en del af dommen.


Nu vil dommerne have Apple til at sætte et nyt link ind med en font, der ikke er på under 11 punkter. Apples advokat indvendte angiveligt, at dette ville tage 14 dage, hvilket dommeren ikke troede på, og dømte dem til at få det rettet indenfor 48 timer.


Apple var også blevet dømt til at sætte annoncer i en række medier, hvilket ifølge The Guardian heller ikke er sket.

Annonce:
Forrige artikelB&O BeoPlay V1 kan opgraderes til Smart TV
Næste artikelSpilanmeldelse: Medal of Honor Warfighter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.