Forside Nyheder

Betal for Spotify over telefonregningen


Én ting er, når TDC giver deres kunder adgang til TDCs egne musiktilbud online og på mobilen og når Telenor giver adgang til WiMP for deres kunder. 


Noget andet er, når musikgiganten Spotify nu kan betales over din telefonregning.


Det er i hvert fald en idé, som det innovative, amerikanske teleselskab Sprint har fundet på. Deres kunder slipper nu for at skulle hive kreditkortet frem, når de gerne vil bruge Spotify fra deres smartphone, og endnu ikke har tilmeldt sig med et premium-abonnement.


I stedet kan brugerne altså bare vælge at få det trukket automatisk på telefonregningen. Det samme kan Sprint-brugere i øvrigt gøre med køb i Google Play-butikken, inklusive de musik- og filmprodukter, der er tilgængelige i den amerikanske udgave af denne. Det er noget, Telenors kunder i Danmark også snart får mulighed for at gøre med apps fra Google Play.


I Danmark har vi i det hele taget en lang tradition for at betale ting over telefonregningen, så mon ikke også svenske Spotify kommer over sundet til os på denne måde?

Annonce