Forside Nyheder

Canal Digital klar med flere nye tv-tjenester 


Canal Digital Danmark klar med flere nye tv-tjenester 


Canal Digitals parabol-kunder får nu adgang til en række nye tjenester. De største forventninger knytter sig til ?Follow me?, som er en helt ny tv-tjeneste for de kunder, der har tv i flere rum. Canal Digital er en af de første, der lancerer tjenesten i Europa. 


?Med Follow me funktionen kan man flytte live tv-indhold og optaget tv-indhold mellem forskellige tv-skærme i husstanden. Er man fx i gang med at se et live tv-program i stuen, kan man pause det og flytte sig til soveværelset og her fortsætte med at se videre præcis der fra, hvor man afbrød programmet i stuen. Optagede programmer, som ligger på HD Entertain Center boksen i stuen, vil man også kunne hente og se på den lille HD Entertain Mini tv-boks i soveværelset.”, fortæller Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.


Hos Canal Digital er follow-me tjenesten gratis og følger automatisk med for de kunder, som har Canal Digitals tv-bokse HD Entertain Center og HD Entertain Mini. Begge tv-bokse skal være koblet til parabolantennen og internettet.


Læs vores uddybende introduktion til follow me her.
 
 Canal Digital HD Entertain Center (nederst tv) og HD Entertain Mini (th).


 


Øvrige nyheder


Canal Digitals parabolkunder vil ud over Follow me også få adgang til en række nye funktioner på HD Entertain boksene. De vigtigste er:  • Alle optagelser, der udføres som serieoptag, vil havne i en selvstændig mappe mærket med navnet på serien. Enkelt optag af episoder vil ikke havne i en mappe. I mapperne vil man kunne se alle planlagte episoder, som er fundet i EPG?en (Elektronisk Programguide)  ? tidligere kunne man kun se den førstkommende episode.
  • 3D-kompabilitet på HD Entertain Center. Menuer i 3D ved 3D udsendelser. TV-boksen vil desuden også vise et «normalt» billede på et tv, der ikke er forberedt til 3D.
  • Nu kan man spole i slow motion og spole i 1.5 gange normal hastighed med lyd på tv-boksen. Smooth spoling vil også sikre, at billedet opdateres oftere og vil ikke ?hakke? så meget som med den forrige software.
  • Man kan nu manuelt vælge, hvor længe før en programoptagelse skal starte via valgene: – 1-3-5-10-15 minutter før. Tidligere kunne man kun vælge ?efter?.
  • GUL knap er hurtigknap i EPG for at ændre mellem sidevisning og matrisevisning.

Annonce