Forside Indhold og distribution Spil features

Spilanmeldelse: Epic Mickey 2: Sammenhold gør stærk

Så kan du indtage rollen som Mickey Mouse og sammen med hans ven, Oswald, spille jer igennem en ret fin piatformsoplevelse i Disneys magiske verden. I Epic Mickey 2, tager Mickey Mouse til Wasteland, verdenen for glemte tegneseriefigurer, for at hjælpe dem mod en stor og ond fare.

Du kan spille alene, eller teame op med en ven i stuen. Begge dele fungerer godt og spillet, der er på dansk, er rigtig godt for spillere fra omkring de 7 år. Jeres “våben” består af en pensel og to bøtter med maling og fortynder. Malingen bruges til at opmale usynlige ting, mens fortynderen er til at fjerne vægge, genstande og lignende og derved afsløre hemmelige områder. Undervejs møder I “farlige” fjender som også lige skal have et skævt fra penslen. Epic Mickey er ganske stemningsfuldt og fortællingen er hyggelig og i børnehøjde. Der kan ind i mellem være områder, hvor du som voksen måske skal hjælpe lidt til, men det meste er lige til at gå til.

Samlet set er Epic Mickey 2: Sammenhold gør stærk et ganske udmærket spil. Det er ikke revolutionerende på nogen måde, men måden man bruger penslen på er unik og god. Disneys univers er magisk, ikke mindst på spilform og er dine børn glade for Mickey Mouse, er der nok for dem at gå igang med her.  

Vi har lavet et lille klip fra spillet, som du kan se herunder.

 

.

 

 

Karakter: 7/10

 

Ude nu til Xbox 360 og PS3

Testet på PS3.

Annonce