Forside Nyheder

Første docks med nyt Apple-stik


JBL OnBeat Micro


 


JBL lancerer verdens første højttaler-docks til iPhone 5, iPad mini og den nye iPad.


HARMAN er klar med JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT. Det er er verdens første højttaler-docks designet til den nye Apple iPhone 5, iPad mini, nye iPod-modeller og den opdaterede iPad med Retina-skærm.


JBL OnBeat Micro er en batteridrevet bærbar højttaler-dock, der nemt kan være i en taske eller attachetaske. Den indeholder to enheder, der dækker hele frekvensområdet, og indbygget digital signalbehandling, som ifølge HARMAN tilsammen leverer en dynamisk lyd, der fylder hele rummet.


JBL OnBeat Micro tilbyder op til fem timers afspilning, når den kører på batterier, og lader iPhone 5, iPod Touch 5G og den nye iPod Nano op, når den bruges sammen med den medfølgende AC-adapter. De bærbare højttalere er også forsynet med et indbygget USB-stik, der kan fungere som strømforsyning og afspille andre bærbare enheder.


Når man køber JBL OnBeat Micro, kan man downloade en gratis JBL musik-app, der gør det muligt at lave egne spillelister, justere volumen og se albumgrafik.


JBL OnBeat Micro ventes i butikkerne her i slutningen af november, og har en vejledende udsalgspris på 799 kr.


 


  


JBL OnBeat Venue LT (billedet ovenfor) er forsynet med et skjult Lightning dock-stik bag JBL-logoet ved højttalerens fod.


Men den har også HARMANs TrueStream Bluetooth, så der kan streames trådløst til den. Der er mulighed for at tilslutte helt op til otte enheder til JBL OnBeat Venue LT.


Download den gratis app MusicFlow, der gør det muligt at lave egne spillelister og miks, justere volumen og EQ-indstillinger samt se albumgrafik.


JBL OnBeat Venue LT er i butikkerne til december, og har en vejledende udsalgspris på 1.799 kr.

Annonce:
Forrige artikelNu kan din iPhone snart tale og forstå dansk
Næste artikelSony Xperia V er på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.