Forside Indhold og distribution Spil features

Mini spilanmeldelse: Halo 4


Den voldsomt populære sci-fi shooter serie, Halo, er igen klar på Xbox 360. Halo 4 er på hylderne fra i dag. Spillet lader dig igen indtage rollen som Master Chief, der vækkes af kryosøvn godt 4 år efter han i Halo 3 blev nedfrosset. Det er igen de onde Covenant som er på banen. Heldigvis har Master Chief langt fra glemt, hvordan man sparker Alien-bagdel.


Der er ny udvikler på banen, men det mærkes ikke. Spillet minder overordentlig meget om de tidligere serien, så fans der forventer mere af samme skuffe, bliver bestemt ikke skuffede. Du kan spille historien alene, som co-op via splitscreen eller sammen med 3 andre online. Alle spiller I Master Chief og det fungerer gnidningsfrit. Jeg har ikke nået at spille Halo 4 nok til at kunne give en egentlig anmeldelse af historiedelen og da Halo serien aldrig rigtig har fanget mig, vil jeg ikke begive mig ud i alt for mange sammenligninger med de tidligere spil, ud over at det som nævnt følger samme spor.


Det var planen at lave en større anmeldelse af spillet, men da min kone valge at føde vores lille datter i fredags, har jeg simpelten ikke nået at spille Halo 4 nok til at kunne anmelde det. Jeg kan dog fortælle jer, at spillet får store roser overalt på nettet.


Halo 4 udgives eksklusivt til Xbox 360. Du kan se en trailer fra spillet herunder.


 

Annonce