Forside Nyheder

HBO Nordic går i luften i disse dage


 


Seneste opdatering 15/11 kl. 22:35


HBO Nordic går i luften i disse dage – men kun i beta


Dansk premiere på HBO ventes snart, efter åbning i Sverige i dag. Samsung-enheder og Telia får HBO først.


På den nordiske konference Digital Winners i Norge fortalte Peter Ekelund, direktør i HBO Nordic, at de nu er klar til at gå i beta. Det sker allerede fra i dag torsdag de første steder.


 


Sverige og Norge først


Danmarks Radio har talt med Cathrine Barth, fra kommunikationsbureauet Itera Gazette, som var tilstede på konferencen i Norge onsdag.


På selve konferencen talte HBO kun om en norsk lancering i dag torsdag, men efter konferencen fortalte en journalist fra E24.no at HBO også er klar til at åbne i Sverige i dag. Senere viste det sig kun at være Sverige i dag.


I starten vil HBO gå ud via partnere, og i Norge har man teamet op med NextGenTel og Teliasonera. Og så forlyder det at HBO er´klar med løsninger til Sony og Samsung-enheder.


“De vil starte med en beta-version, hvor man vil gå ud med en partner. Ifølge mine oplysninger har man teamet op med Sony og Samsung – og her i Norge Nextgentel og Teliasonera”, fortalte Cathrine Barth til dr.dk.


 


Dansk premiere fredag på Beep 2012?


Samsung har eksklusivretten til HBO på Smart TV året ud, og Samsung-enheder bliver da også de første til at få HBO.


“Vi kommer til at lancere successivt til vores største fans i kommende dage og uger, og vi kommer til at lancere først på Samsungs mange enheder”, lyder det fra Peter Eklund, direktør i HBO Nordic til Kampanje.


HBO vil være tilstede på udstillingen Beep 2012 fredag, på Samsungs stand, mon det er der at de klipper snoren for den danske del af HBO?


 


Læs også: Apple brugere må vente på HBO


 Udmelding fra HBO på Facebook torsdag aften


Lanceringen af HBO Nordic er startet og dette er kun begyndelsen.


I dag har Telia lanceret HBO på IPTV i Sverige. Finland, Norge og Danmark følger. Nyt indhold og sæsoner vil løbende blive tilføjet til vores line-up. HBO’s service vil snart være tilgængelig på hbonordic.com i alle fire lande.


Vi tilbyder dig de nyeste episoder 24 timer efter den originale premiere, adgang til alle nye og gamle sæsoner og et bredt udvalg af klassiske serier og spillefilm.

Annonce