Forside Nyheder

iPhone 4S slået af Samsung Galaxy SIII


 


For første gang i flere år er det ikke længere en iPhone der sælger bedst. Samsung Galaxy SIII overtog tronen i 3. kvartal.
Samsung Galaxy SIII overhalede iPhone 4S på salg i 3. kvartal 2012. Det skriver Reuters


Apple solgte godt nok tæt ved 27 mio. iPhones i 3. kvartal, men det er det samlede salg for iPhone 4, 4S og 5. Ses istedet på de enkelte modeller, så havde Samsung den mest sælgende smartphone-model i sidste kvartal.


iPhone 4S var Apples mest sælgende telefon i 3. kvartal med i alt 16,2 mio. enheder. Samsung Galaxy SIII solgte 18 mio. i samme periode, vurderer analysefirmaet Strategy Analytics.


“Samsungs Galaxy S3 har vist sig vildt populær hos både forbrugerne og erhvervsdrivende i hele Nordamerika, Europa og Asien,” fortæller analytiker Neil Mawston til Reuters, og tilføjer at den nye iPhone 5 vil sandsynligvis genvinde topplaceringen for Apple i indeværende kvartal.

Annonce