Forside Nyheder

LG går med på Window 8-skærmbølgen


Det ser nu ud som om, der for alvor kommer gang i lanceringen af store, berøringsfølsomme skærme, efter at Windows 8 endelig er kommet på gaden.


Vi har tidligere set skærme fra f.eks. ViewSonic, og nu er LG også klar med en touchskærm, der endda skulle være optimeret til Windows 8.


Modellen hedder Touch 10 og er navnet hentyder til, at skærmen har 10 punkts multi-touch, hvilket altså betyder, at du kan bruge alle ti fingre på skærmen samtidig. Det skulle ifølge LGs pressemeddelelse gøre det muligt for brugeren at benytte Windows 8s indbyggede skærmtastatur, selvom dette unægtelig virker lidt mærkeligt at skulle gøre på en skærm, der står lodret op.


Til genglæld lover LG at man også kan bruge en stylus på skærmen, hvilket måske giver lidt mere mening. En sådan skal dog købes separat.

Skærmen benytter sig af IPS-teknologi på tværs af dens 23 tommer. Der står intet i pressemeddelelsen om maksimal opløsning, men ifølge LG kommer den på gaden i løbet af denne måned i Korea og i senere i Europa og andre markeder.

Annonce