Forside Nyheder

Microsoft kritiseres for svigt af Windows Phone kunder


 


Windows Phone 8 kan ikke benyttes på de tidligere Windows Phone modeller, og nu kritiseres Microsoft for at svigte kunderne.


Da Nokia og Microsoft præsenterede det nye flagskib indenfor Windows Phones, Lumia 900, tidligere på året var det med ordene: Smartphone beta-tests er overstået. Her var det færdige eksemplar indenfor smartphones, det alle havde gået og ventet på.


Glæden holdt dog kun kort for kunderne, for med annonceringen af Windows Phone 8 måtte Nokia og Microsoft krybe til korset og indrømme, at det nye mobile OS ikke kunne benyttes til Lumia 900, eller nogen af de øvrige daværende Windows Phone modeller.


Microsoft lovede dog at gøre en del af skaden god igen, ved at udsende en mellem-version kaldet Windows Phone 7.8 som ville have en del af funktionerne fra Windows 8, til brug på smartphones bygget til Windows Phone 7.5.


Siden er der intet sket, og Microsoft er tavse som graven. Det fik i sidste uge den kendte windows-blogger Paul Thurrott til i skarpe vendinger at kritisere Microsoft. Han skrev bl.a:


“Microsoft, stilhed er ikke en måde at behandle “early adopters” på. De mennesker, der er jeres mest loyale kunder. Det er det mest respektløse, I kan gøre. Dette kombineret med de mærkelige huller I jeres strategi for økosystemet, et lysende eksempel er den manglende evne til at få Xbox Video indhold på Windows Phone 8,  så står det uklart for mig hvorfor I mener at  man bør støtte jer og jeres mobil platform.”


Endnu er der ingen udmelding fra Microsoft om hvornår Windows Phone 7.8 kommer, hvis den kommer.

Annonce