Forside Nyheder

Navnet på ZTEs nye smartphone er næsten Nokia Lumia


 


Nokia Lumia? Nubia? Går ZTE for tæt på med navngivningen af deres nye smartphone-serie?


Man kan næsten høre samtalen hos ZTE:
?Den skal hedde noget ligesom Nokia Lumia.?
?Okay, hvad nu hvis vi trækker det sammen til Numia??
?For tæt på. Skift et bogstav.?
?Okay, så Nubia??
?Glimrende.?


I en tid, hvor Nokia satser benhårdt på Nokia Lumia-serien er det næsten flabet at udgive en telefon ved navn Nubia. Men det er alligevel, hvad kinesiske ZTE har gjort. Deres nye smartphone er dog noget af en kraftkarl, med quad-core processor, en 5-tommers skærm og 13 megapixels på kameraet.


De spionfotos, som det kinesiske website CNMO har fået fat i, afslører dog ikke noget om, hvilket styresystem, der anvendes på Nubia Z5, der skulle være ZTE-telefonens fulde navn. Skulle det nu være Windows Phone 8, er det måske på tide, at Nokia ringer til advokaterne. Nubia-navnet blev dog allerede lanceret 31. oktober, så måske er de samtaler allerede i gang.


Situationen gøres ikke mere anspændt af, at ZTE sammen med Huawei bliver anset for at være mulige købere af Nokia, hvis Lumia-satsningen går i vasken.

Annonce: