Forside Nyheder

Nokia Lumia 920 kommer 29. nov.


Nokia Lumia 920 kommer til salg hos Telia, 3, Telenor og TDC i slutningen af november.


i Danmark startes salget af Nokia Lumia 920 d. 29. november.


?Det er meget glædeligt, at den nye Lumia 920 kommer til salg i Danmark om et par uger?, siger Niels Kjelstrup, produktchef i Nokia Danmark, ?Vi mærker en stor interesse fra både vores partnere og fra de danske forbrugere, og jeg ser virkelig frem til d. 29. november.?


Nokia Lumia 920 kommer i gul, rød, hvid og sort og kører både LTE og HSPA+. Nokia Lumia 920 har en vejledende udsalgspris på 4.900 kroner inkl. moms og eksklusiv eventuelle tilskud.


?Vi har store forventninger til Nokia Lumia 920, som er en innovativ smartphone med meget høj kvalitet i både hardware og software. Det er en af årets vigtigste smartphone-lanceringer, og vi mærker stor interesse for den fra både privat- og erhvervskunder. Vi glæder os til 29. november!,? siger Telenors indkøbschef Jess Agerbæk.


Lumia 920 vil kunne købes igennem de fire operatører: Telenor, Telia, 3 og TDC.

Annonce