Forside Nyheder

Nye hørebøffer fra AKG, JBL og HARMAN


 


Nye hovedtelefoner i smarte designs, med mikrofoner og betjening af Apple-enheder og andre smartphones.


HARMANS nye hovedtelefoner fra AKG, JBL byder på et flot design kombineret med god lyd. Alle hovedtelefonerne har en såkaldt tre-knapsbetjening med indbygget in-line-mikrofon på ledningen, som passer til iPhone/iPad/iPod.


Betjeningen fungerer også sammen med andre smartphones. Uanset om du foretrækker at høre julemusik, hård rock eller slagere i hovedtelefonerne, har HARMAN noget, der passer til dig.


 


AKG K619AKG K619 er et par bekvemme og farveglade hovedtelefoner i on-ear-design, der fås i sort, grøn, rosa, rød, blå og orange.


Den vejledende udsalgspris er på kr. 1.299,-


 


 


AKG K551AKG K551 er en over-ear hovedtelefon i et luksuriøst design og med en lyd i referenceklassen. De lukkede hovedtelefoner sikrer, at der ikke slipper lyd ud, som kan forstyrre dine medpassagerer i bussen. Hovedtelefonerne fås i to farver: sort/silver med silverfarvet ledning samt hvid/silver med blå ledning.


Den vejledende udsalgspris er på kr. 2.499,-


 


 


JBL J55 


JBL J55 er en af JBL?s nye hovedtelefoner i J-serien.


Det er et par hovedtelefoner i on-ear-design, som kan roteres 90 grader, hvilket er noget, mange DJ?s sætter pris på.


Hovedtelefonerne har en vejledende salgspris på kr. 599,-


 


 


Harman Kardon AEHarman Kardon AE er en af fem modeller fra Harman Kardons allerførste serie hovedtelefoner i et flot design og med en rektangulær form på hovedtelefonerne, som ligner bagsiden af en iPhone.


De earphones har en vejledende salgspris på kr. 1.199,-

Annonce