Forside Indhold og distribution Film

Peter Jackson viser rundt i Hobitten produktion


 


Er du til “behind the scenes” film, så tjek denne seneste hvor Peter Jackson og crew hygger sig med færdiggørelsen af Hobitten.


Her den 12. december udløses spændingen, for de mange der venter på næste kapitel i Ringenes Herre. Eller rettere forløberen for den triologi, Hobitten, plus J.R.R Tolkiens noter for matriale der aldrig nåede bøgerne.


Første del af den ny triologi, Hobitten, har dansk premiere d. 12. december.


Undervejs i produktionen har Peter Jackson udgivet video-blogs, og er nu nået til nr. 9 i rækken. Denne blog handler om færdiggørelsen af filmen, det såkaldte post production, hvor scener forbedres med effekter, farver og lys og lyden lægges på.


De tidligere videoer i rækken kan ses på Facebook eller YouTube.

Annonce