Forside Nyheder

Samsung har solgt 5 mio. Galaxy Note II’er


Samsung har solgt fem millioner Galaxy Note II?er, heraf to millioner bare på den sidste måned.


Der var mange, der rystede på hovedet, da Samsung annoncerede Galaxy Note. Ikke nok med at det var nødvendigt at finde på en ny kategori til denne smartphone i overstørrelse, det var også svært at se, hvem der skulle bruge den.


Men man fandt hurtigt ud af, at sådan en mellemting mellem en smartphone og en tablet måtte hedde en phablet, og næsten lige så hurtigt blev det gjort klart, at sådanne phablets faktisk havde et publikum.


Mennesker findes i forskellige størrelser og især folk med store fingre har sat pris på, hvor nemt det er at taste på Note-telefonerne. Det har udmøntet sig i et overraskende stort salg, nu også af efterfølgeren, Galaxy Note II, som Samsung netop har forelagt salgstal for.


Samsung har solgt ikke færre end 5 millioner Note II?er siden lanceringen i sensommeren. De sidste to millioner skulle angiveligt være solgt indenfor den sidste måned.


Som vanligt kan vi dog ikke være sikre på, om de tal, Samsung fremlægger er ?over-disken?-salg eller salg til forhandlere.

Annonce